Pages

Wednesday, 8 June 2011

Motor LC135 Buruk



 Motor LC135 ni asalnye dari abang aku yang ke-12, kemudian jatuh pula oleh abang aku yang ke-9, last2 barulah beralih kasih padaku.hehe..Motor ni dibeli pada tahun 2004 warna asal adalah merah tapi disebabkan cover set asal ada calar2 parut eksiden abang ke-12 aku dulu,aku tukarkan ke warna PutihBiru..Asalnye nak beli warna hitam atau biru tapi sudah kehabisan stok pula,so terpaksalah beli warna putihbiru..

  


Tubuh Badan Motor Burukku..hehe


           Ni pula Helmet Kesayangan aku,sekarang da buruk dah.huhu..cedih

       Motor ni masih berhutang lagi taw,juz berhutang dengan abang ke-9 je,
dia bagi aku pakai supaya senang ke kelas nanti.Biasa la duk U xsemestinya
dapat kolej sampai akhir sem. Masuk bulan ni dah setahun aku pakai motor ni..
Huhh!..banyak kenangan bebb aku dengan motor ni,kena saman menyaman tu
biasa la kan?tapi ni lain punyer cerita..Ermm,malas plak nak cerita,panjang kisahnya..huhu.ok,gradioz..

3 comments:

  1. Motor ni banyak tolong aku,so lau habis duit sket2 kat motor ni biasalakan.hee

    ReplyDelete